Over mij

Ik hou ervan om mensen een duwtje in de juiste richting te geven en ze te inspireren om bewust te kiezen voor wat bij hen past. Mijn aanpak is direct en empathisch.

Ik stel mezelf even voor.

Mijn naam is Noeshka en sinds 2017 ben ik professioneel practitioner Reconnective Healing en de Personal Reconnection, en sinds januari 2024 trots mentor voor The Reconnective Academy http://www.reconnectiveacademy.com en The Reconnection http://www.thereconnection.com.

Ik weet al eventjes waar ik van hou: plezier beleven, diepe gesprekken afgewisseld met luchtigheid en humor, zingeving voelen, lachen, mijn talenten benutten, inspireren en geïnspireerd worden,… Het heeft tijd gevraagd om tot die inzichten te komen en met veel vallen en opstaan. Maar het brengt me rust en voldoening te weten hoe ik het liefst in het leven sta.

Van jongs af aan had ik moeite met onrecht, geweld en alles wat destructief lijkt in de wereld. Een aangeboren gevoeligheid leek me daar in eerste instantie niet bij te helpen. Dankzij persoonlijke uitdagingen leerde ik doorheen de jaren mijn plaats kennen in de wereld. En ik ontdekte dat mijn gevoeligheid eerder een troef is. Het moment dat ik doorhad dat ik anderen wilde inspireren om hun eigen vaardigheden en talenten te leren kennen, betekende een groot keerpunt. Tijdens mijn zoektocht naar de vorm kwam Reconnective Healing op mijn weg.

Na een voltijdse coaching opleiding voltooide ik mijn opleiding als practitioner Reconnective Healing en de Personal Reconnection en het kon me niet snel genoeg gaan. Ik kon niet wachten om dit cadeau te mogen verspreiden. Ik had immers zelf mogen ondervinden welke kracht er uitgaat van de frequenties, de intelligentie van het veld, het universum, hoe je het ook wilt noemen. Ondertussen ben ik al meerdere jaren werkzaam als professioneel practitioner en ik beoefen het met hart en ziel.

Uit eigen ervaring weet ik dat het leven veel van ons kan vragen en een aanslag kan betekenen op lichaam, geest en energie. Omdat ik ervan overtuigd ben dat alles invloed heeft op alles, geloof ik sterk dat alle drie in evenwicht moeten zijn om optimaal te kunnen functioneren. De weg die je aflegt naar het ontdekken waarom je hier bent, dankzij de mensen die je ontmoet waar je mooie en/of leerrijke verbindingen mee deelt geeft je die pure levensenergie.

Omdat mijn weg met Reconnective Healing en vooral met de Personal Reconnection mij niks dan prachtige ervaringen heeft gebracht, soms eens verpakt in een uitdagende gebeurtenis, wens ik dit iedereen toe.

Bij mij ben je veilig om in alle openheid te zijn wie je bent, wat je verhaal ook is en ik bied jou ten alle tijde een begripvolle en open blik.

Ben je practitioner Reconnective Healing en wens je ondersteuning in jouw proces? Daar kan ik jou als mentor ook in bijstaan.

Graag tot snel.

“”‘Ik ben heel sceptisch hieraan begonnen, maar na de eerste
Reconnective Healing sessie was er al een duidelijk verschil. Op
moment van schrijven ben ik tussen de derde Reconnective Healing
sessie en eerste Personal Reconnection sessie en de positieve
toevalligheden zijn veel te intens en groot in aantal om zomaar
toeval te zijn! Als je eens echt versteld wil staan in je leven…
zeker doen!”

— E.D.