Boek: Concepts of Life

Concepts of Life is een must read als je nieuwe inzichten wenst over het leven op Aarde. Vanuit het perspectief van een grotere intelligentie wordt besproken wat er allemaal mogelijk is en waar we momenteel weinig tot geen weet van hebben. Zo goed als alle aspecten van het leven worden aangehaald en je zal een nieuwe inkijk krijgen in wijsheid die we allen bezitten, maar de toegang tot zijn vergeten.

This will shake you up and assist you.

Het is een oproep tot samenwerking met een intelligentie die staat te popelen om ons van dienst te zijn. Het zal je aan het denken zetten en jou bijstaan op momenten dat je het nodig hebt. Het zal jouw blik verruimen en inzichten verschaffen. Ook voor mijzelf heeft het dit bewezen en dat blijft het doen.

Dit volledige boek is gechanneld in het Engels. Ook met een basiskennis Engels zal dit boek jou tonen wat je nodig hebt. Taal is geen barrière hier aangezien het universeel is.

Ik voeg met plezier een persoonlijke boodschap toe, dus vergeet dit niet te vermelden bij de aankoop.

Veel plezier met dit boek!

Tip: voel het boek en hou het gerust in je buurt

Podcast over Concepts of Life

Engelse versie
Nederlandse versie

Interesse? Bekijk de preview

Klik op de afbeelding voor het voorbeeld (22 p.)

Bestel jouw exemplaar

"(vereist)" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

“Ik besloot na mijn werkdag jouw boek open te slaan, maar in plaats van verder te lezen waar ik was gestopt, liet ik mijn vingers over de blaadjes gaan en sloeg op een willekeurige pagina open. Precies wat ik nodig had… Een andere kijk op dingen/situaties om de waarde te kunnen inschatten en daardoor makkelijker los te kunnen laten.” C.

“Het hoofdstuk dat ik lees als ik een vraag heb, geeft mij altijd het antwoord. Vaak is het een uitnodiging om verder te gaan kijken. Er staat zo veel wijsheden in het boek en het helpt mij in mijn spirituele ontwikkeling.” D.

“De mens en het leven, uitgelicht vanuit een andere context.” T.