Reconnective Healing voor dieren

Dieren zijn evenzeer levende wezens met gevoelens, sensaties, pijnprikkels,… met periodes van disbalans als wij mensen. Dus Reconnective Healing is net zo goed mogelijk voor dieren.

Heeft jouw furry (of niet zo furry) vriend last van onverklaarbare ongemakken en merk je dat hij/zij blijvend last ondervindt naast eventueel de klassieke medicatie die je biedt? Voel je dat jouw diertje iets anders en/of iets extra nodig heeft of met stress rondloopt?

Reconnective Healing zorgt net zoals bij mensen voor herbalancering waar nodig. Omdat jouw dier niet altijd kan zeggen waar het pijn heeft of last van heeft, is het vaak gissen*. Energetisch werk in de vorm van Reconnective Healing kan daarom een mooie ondersteuning bieden omdat de herbalancering gebeurt waar jouw diertje het nodig heeft.

DIeren vinden het heerlijk om in de aanwezigheid van de frequeties te vertoeven. Tijdens de sessie wordt de healing gedaan zonder aanraking en hoef ik als practitioner niet dichter te komen dan wat jouw dier aangeeft. De duur is hetzelfde als bij mensen, dus 30min healing. Indien het moeilijk is om met jouw dier naar de praktijk te komen, kom ik gerust langs ter plaatse.

Prijs is 90€ inclusief BTW/voor verplaatsing 0.30€/kilometer.

*Raadpleeg altijd een dierenarts voor de klachten van jouw dier.

Foto Louis, mijn eigen kat die geniet van een healing