Personal Reconnection

De Personal Reconnection is dé versneller voor het ontvouwen van jouw specifieke talenten en persoonlijke evolutie.

Ik krijg mensen over de vloer die verschillende paden hebben bewandeld, maar wat ze allemaal gemeen hebben is: een drang naar échte verbinding, naar zingeving, naar richting, naar in vertrouwen beslissingen kunnen nemen, hun intuïtie durven volgen. Kortom, een honger naar de juiste richting.

De Personal Reconnection is dé accelerator bij uitstek voor positieve impact op jezelf en de mensen die jouw pad op een betekenisvolle manier kruisen. Dit is een once in a lifetime experience en voor jouw Personal Reconnection kiezen betekent het omarmen van persoonlijke groei in een spoedtempo. Of zoals Dr. Eric Pearl himself zegt: Het heractiveren van jouw innerlijke GPS.”

Na de Personal Reconnection vormen/hervormen jouw persoonlijkheid en talenten zich als nooit tevoren en weet je waar je heen wilt.
Dit wat ik het liefste doe, een krachtige tool aanreiken voor mensen die in de eerste plaats voor zichzelf maar ook voor anderen deuren willen openzetten, ongeacht of je al weet waar jouw talenten liggen. Misschien wil jij vanuit een diep verlangen jouw eigen stempel op de wereld drukken en met de bedoeling de dingen mooier en beter te maken. Laat mij je helpen die deuren open te zetten zodat jij weet welke weg je op kan om dat verlangen te vervullen. Want na jouw Personal Reconnection kan je het op eigen vertrouwen, en je botst op de mensen die jouw verlangen begrijpen en lopen naast je op jouw weg.

Is één van jouw wensen om jouw talenten te benutten op een efficiënte, natuurlijke en soepele manier? En dit allemaal met plezier en een gevoel van zingeving? Dan is dit de juiste keuze voor jou.

Bij het faciliteren van de Personal Reconnection worden 3 systemen herverbonden: de axiatonale lijnen van jouw lichaam (de energiebanen, vergelijkbaar met de meridianen), de energiebanen van de Aarde en het universum. Je kan stellen dat het een terugkeer is naar jouw blauwdruk, wat concreet betekent dat je opnieuw gaat leven op een manier die écht bij je past, bij je natuur.

Praktisch:

De Personal Reconnection kan niet op afstand en moet dus in person gebeuren en verloopt altijd over 2 dagen met minimum 1 en max 3 slaapcycli tussen. De prijs is globaal vastgelegd op 333€.

Heel belangrijk is dat de Personal Reconnection een bewuste keuze is naar groei en evolutie in jouw leven. Dr. Eric Pearl zegt: “Zet je schrap.” Wat hij daarmee bedoelt is dat omdat het een accelerator is en je leven er snel helemaal anders kan gaan uitzien. Maar altijd met het oog op jouw persoonlijke evolutie.

Man die naar de hemel kijkt met armen open

“De Personal Reconnection is kiezen voor vooruitgang vanuit vertrouwen.”